Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /homepages/39/d518357070/htdocs/app518357084/templates/gk_publisher/lib/framework/helper.layout.php on line 115

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /homepages/39/d518357070/htdocs/app518357084/libraries/cms/application/site.php on line 272

Filosofia i objectius

Som un servei d'activitat física i salut integral per a la dona (entrenaments, coaching, nutrició, tallers i teràpies afins especialitzades).

Després d'anys de vivències i experiències en diferents centres i gimnasos, creiem que la oferta de serveis esportius que existeix per a la dona en aquests moments pot arribar a ser monòtona, potser desnaturalitzada, i en ocasions contraindicada pels seus interessos, o no representar una opció de resposta saludable a les necessitats reals que té en diferents moments de la vida, si tenim en compte totes les seves vessants (personals, familiars, laborals, socials, emocionals i físiques). 

A FemFeelTraining apostem per un servei esportiu que tingui en compte totes aquestes característiques. Oferim resposta a les dones que volen començar a practicar exercici, a les dones que no volen deixar de fer-ho, i a les dones que busquen alguna cosa més enllà de la pràctica de l'esport... 

Volem compartir plegades, amb tu, aquesta visió saludable de la vida.

D’aquests pensaments i inquietuds neix FEMFEELTRAINING. Benvingudes!

I quins són els nostres trets diferencials? Els nostres valors.

Especialització i innovació: perquè t’oferim les darreres tendències CONTRASTADES amb els coneixements i la experiència d’un equip multidisciplinar i altament qualificat i preparat. Ens mantenim constantment informades i formades per a oferir les eines més revolucionàries sota un permanent criteri de garantia de resultats i seguretat per a les nostres esportistes.

Confiança i comoditat: perquè som un equip de dones, farem esport de tu a tu, pensant en tu, cuidant de tu, i sobretot… gaudint amb tu. La nostra prioritat és fer accessible i IMPRESCINDIBLE l’activitat física de qualitat, apropant els nostres serveis al major número d’espais (centres esportius publics i privats, centres no esportius, espais a l’aire lliure, domicilis, …), amb flexibilitat horària, fent servir la tecnologia al servei del desenvolupament personal (videoconferències, streeming, skype, ...), i oferint serveis de manera individual o grupal.

FemFeelTraining vol fer arribar entrenaments amb sentit femení.

Metodologia i eines de treball

Fem un equip amb tu;

Els nostres programes, entrenaments i sessions són dissenyats per poder adaptar-se 100% a les teves característiques, necessitats, objectius i interessos. 

Per això cal establir un compromís en el programa a seguir (els objectius i la programació es pacten conjuntament; calendari, sessions setmanals, durada i contingut de les sessions, …), i una comunicació continuada (informació i seguiment de la evolució). 

 

Aquestes bases es concreten en:

  • Entrevista inicial; a on conèixer-nos i valorar el programa que s’ajusta a tu (coaching esportiu de benvinguda, historial esportiu i mèdic, interessos i necessitats, fins arribar al Pacte Esportiu Personal FemFeeling).
  • Seguiment i contacte full-time; watsap, skype,... La tecnologia ens manté connectades, aprofitem-ho!!
  • Entrevistes de seguiment personal; en funció de la durada del programa pactat, es programaran entrevistes de seguiment periòdiques per avaluar conjuntament el funcionament del mateix, i continuar evolucionant eficaçment.
  • Tallers formatius i informatius de diferents eines i recursos; per a que estiguis sempre informada, de primera ma, sobre les noves tendències, evidències, propostes i eines esportives que poden interessar-te.
  • Línia de suggeriments; per a que tu ens facis arribar, també de primera ma, les teves inquietuds.
back to top