«
»

Deprecated: Non-static method JApplicationSite::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /homepages/39/d518357070/htdocs/app518357084/templates/gk_publisher/lib/framework/helper.layout.php on line 115

Deprecated: Non-static method JApplicationCms::getMenu() should not be called statically, assuming $this from incompatible context in /homepages/39/d518357070/htdocs/app518357084/libraries/cms/application/site.php on line 272

FORMULES FEEL

  • Gimnàstica Hipopressiva; mètode d'entrenament postural que proporciona un descens de la pressió intraabdominal i una activació reflexa dels músculs del sol pelvià i de la faixa abdominal, contribuïnt de forma determinant a la reducció del perímetre abdominal de cintura i del risc d’incontinència urinària i prolapses viscerals i genitals.
  • willPower&grace; innovadora modalitat d’activitat dirigida que incorpora energia i treball cardiovascular a les pautes posturals i exercicis de les tècniques de ment i cos (ioga, taichi, pilates). Entrenament complert i consciència vital plena, sigui quin sigui el teu objectiu. Programa d’acondicionament físic integral, INTENS, progressiu i apte per a tothom. 
  • HIIT, entrenaments Metabòlics; sessions curtes, complertes, intenses i amb resultats!! La teva agenda ha fet una nova amiga; “Metabolitza’t”!!

 

back to top